Kurser i land

Himmelbjerggården

Udsigt fra Himmelbjerget

Den sidste tirsdag i hver måned holder jeg sammen med Anette Raaby en mindfulness aften på Himmelbjerggården. Hver aften vil du opleve en guidede meditationer, hvor jeg inddrager naturen omkring Himmelbjerget. Du vil også opleve at blive guidet i mindful movement der er nogle langsomme og lette øvelser der minder om yoga, og som alle kan være med til.

Aftenen er både til dig som

  1. vil møde mindfulness for første gang og for dig som har prøvet det mange gange.
  2. har store udfordringer og for dig som kun har små.
Himmelbjergets tårn

Hvis vejret er til det vil vi en del af tiden være ude i den flotte natur omkring Himmelbjerget, så medbring gerne udetøj.

Det foregår fra kl. 18.30 – 21.00.

Stedet er Himmelbjerggårdens hovedbygning der ligger 500 meter fra Himmelbjerget.

Det koster 75 kr. pr gang.

Du tilmelder dig ved at sende en sms til mig 61695198 og fortælle at du kommer og samtidig betaler 75 kr. med mobil Pay til 61695198. Har du ikke MobilPay kan du betale kontant når du kommer.

Næste gange er 30.10 og 27.11.

AOF-kursus i Silkeborg – Mindfulness og nærvær

Har du problemer med stress, depression, angst eller med at sove er mindfulness måske løsningen. Det viser en lang række videnskabelige undersøgelser. Ved hjælp af forskellige meditative øvelser lærer du at blive mere nærværende i nuet. Du øver dig på at være mere tilstede i nuet frem for i en fortid eller fremtid, og det er netop det der kan få sindet til at slappe af. Du vil få øvelser der lærer dig at acceptere livet som det er og slippe stressende tanker. Det giver mulighed for at få en hverdag med mindre tankemylder og mere ro og nærvær. På kurset vil du opleve både guidede meditationer og blide kropsøvelser.

Kurset er både for dig der kender lidt til mindfulness, og til dig som er helt nybegynder. Kurset er både for dig som føler du har det psykisk svært, og for dig der bare har mindre udfordringer, men ønsker at få det endnu bedre med dig selv og dine omgivelser.

Medbring løst tøj du kan bevæge dig i.

Det sker 8 mandage med start den 24.09 og hver gang er fra kl. 18.30 – 21.00.

Det foregår på ØrnsøCenteret lokale 12.

Det koster 1130 kr. at deltage og du tilmelder dig hos AOF.