Weekendkurser

Weekend med mindfulness i kajak

Du vil være meget i naturen i denne weekend. Du vil bo i hytter på en flot campingplads i Silkeborgskovene. Som nabo vil du have Gudenåen hvor du kommer ud at ro i havkajak. Kajakkerne er så enkle og stabile, at du med en almindelig fysik let kan ro dem, uanset om du aldrig før har roet i kajak. Du vil også komme til at gå stilhedsvandringer i Silkeborgskovene med fokus på nærvær og sanser. Du vil opleve guidede mindfulness meditationer i naturen, som støtter dig i at sanse naturen indeni og omkring dig.  Hver morgen er der mulighed for at svømme i Slåensøen, der er Danmarks reneste sø og helt omkranset af træer. Som en ekstra oplevelse vil du blive tilbudt øreakupunktur (Nada) som nedsætter stress.

Det der binder weekenden sammen, er en rolig og mindful tilgang kombineret med naturen. Så weekenden er til dig der gerne vil finde din indre ro i naturen sammen med andre. Du kan have store eller små udfordringer, måske oplever du uro eller stress, men ingen udfordringer er hverken for store eller for små for naturen og mindfulness i fællesskab.

Indhold

  1. Mindful roning i nye stabile havkajakker hver formiddag.
  2. Mindfulness movement (en særlig form for yogaøvelser med fokus på nærvær).
  3. Guidede meditationer i naturen.
  4. Vandreture med fokus på stilhed og sanser.
  5. Mulighed for svømmetur i Slåensøen.
  6. Afbalancerende og stressnedsættende Nada øreakupunktur.
  7. Madlavning i fællesskab.

Intention

Det er vores intention at du oplever hvordan kombinationen af blid motion, guidet mindfulness, og at være i naturen giver fornyet styrke og balance. På denne måde får du i et trygt fællesskab erfaringer med at finde ro og ”komme hjem i dig selv”.

Weekendkurser i 2019

03.05 – 05.05 -2019
24.05 – 26.05 – 2019
14.06 – 16.06 – 2019
(Vi vil lave flere weekender i sommeren og sensommer)

Alle weekender begynder fredag kl. 17.00 og slutter søndag kl. 16.00.

Vi regner med at der kommer flere weekendkurser i løbet af sommeren og det tidlige efterår i 2019.

Kost

Vi laver maden i fællesskab. Maden vil være vegetarisk, men dog med brug af fisk, mælk og æg. Er du veganer så finder vi også ud af det. Medbring din egen mad til om fredagen.

Alkohol

Weekenden er alkoholfri.

Forsikring

Du deltager på eget ansvar. Vi har en erhvervsansvarsforsikring, men den dækker kun hvis vi laver fejl.

Hvor

Skyttehusets Camping ved Silkeborg. 5 km fra Himmelbjerget. Vi bor i fine hytter med bad og køkken. Vi har mulighed for at rykke indendørs i et fællesrum, hvis vejret kræver det. Vi sover i to personers rum. Er I to kan I selvfølgelig vælge at sove sammen. Ellers vil du komme til at sove sammen med en af dit eget køn med mindre du vælger eneværelse.

Pris

2.200 kr. inklusive kost. Eneværelse 2.500 kr.

Tilmelder du dig senest 40 dage inden dit kursus begynder, får du 200 kr. i rabat på prisen ovenover.

Tilmelding

Send en mail til frank@bornakke.dk eller sms til 61695198 og skriv hvilken weekend du vil med på. Så vil du hurtigt få svar om der er plads på holdet. Du kan betale med Mobil Pay eller overføre beløbet til kontoen herunder. Du skal betale inden for 3 dage, efter du har fået besked om at du er optaget på holdet.

Mobil Pay nr 61695198 eller overfør beløbet til konto 5347  0000247683.

Har du spørgsmål, som du gerne vil have svar på, inden du tilmelder dig, så ring til Frank på 61695198 eller Karen på 27428030.

Om os

Karen Beatrice Collin

Ergoterapeut, Nada øreakupunktør og mindfulnessinstruktør.
Du kan læse mere om Karen på hendes facebookside Ergomindful.

Karen Beatrice Collins profilbillede, Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, smiler, nærbillede

Frank Bornakke

Lærer, forfatter, kajak- og mindfulnessinstruktør.