Naturterapi

Er du udfordret af stress, depression, angst, skilsmisse, søvn, vægt, afhængighed, tankemylder eller har du andre psykiske eller sundhedsmæssige udfordringer vil jeg gerne hjælpe dig. Det vil jeg gøre med meditation og samtale i naturen.

Naturen

Det foregår i naturen, for den er genial til at skabe ro og nærvær i nuet. Og at være i nuet er i al sin enkelhed ofte grundlaget for at få det bedre på en lang række psykiske og fysiske områder.

Samtale

Samtalen foregår ved at jeg stiller spørgsmål, der kan få dig til at se dine udfordringer fra nye sider, mens vi roligt går i skoven. Du vil også få forskellige små øvelser, der kan hjælpe dig til at overskue dine udfordringer. Du styrer selv, hvilke udfordringer du vil arbejde med.

Mindfulness

Jeg vil guide dig igennem en mindfulness meditation som er en anerkendt og dokumenteret metode til at skabe mere ro og nærvær og dermed mindske psykiske ubalancer.

Kombination af natur, samtale og mindfulness

Forskning dokumenterer at samtale, mindfulness og natur hver for sig kan mindske stress, angst, depression, sænke blodtrykket, styrke immunforsvaret, gavne hjerte-kar-systemet, give bedre søvn samt minimere en række andre psykiske og fysiske udfordringer. Her kombinerer jeg de tre elementer samtale, mindfulness og natur til en meningsfuld og stærk helhed.

Jeg kan hjælpe med

 • At mindske tankemylder
 • At mindske stress, depression og angst
 • At styrke dit selvværd
 • At skabe mere ro og nærvær
 • At sove bedre
 • At styre dine følelser
 • At give slip på en afhængighed
 • At skabe en mere sund livstil
 • At sætte mål og retning

Kort sagt brænder jeg for at give dig nogle enkle, men effektive redskaber, der kan hjælpe dig med at blive bedre til at takle dine udfordringer. Og jeg har naturligvis tavshedspligt.

Jeg har ingen klienter, men kursister

En kursist er en der aktivt vil lære noget modsat en klient som mere passivt skal have et stik hos lægen eller en anden ekspert. Modsat vil en kursist tilegne sig viden for at blive sin egen ekspert og dermed mere selvhjulpen. Derfor er mit mål at gøre alle der søger hjælp hos mig til aktive kursister fremfor passive klienter.

Vil du vide mere?

Herunder kan du se 4 artikler, som jeg har skrevet til din inspiration.

Er din udfordring søvn?
Er din udfordring vægt?
Er din udfordring stress?
Er din udfordring angst?

Tidligere deltagere siger

“Mine samtaler med dig har været super nyttige.”
“Det var godt at det foregik i naturen, da det er mindre konfronterende end indendørs.”
“Tak for en god opsummering af vores samtaler, og de konkrete forslag til at komme videre.”
“Mange tak for en god samtale. Også denne gang har jeg fået nogle gode ting at arbejde videre med.”
“I løbet af de to første gange fik jeg et helt nyt og positivt syn på mit nuværende arbejde.”
“Hvor gør du dit arbejde godt og omhyggeligt. Det er en fornøjelse at gå til behandling hos dig.”

Gudenåen
På vandring langs GudenåenOm mig

Min baggrund for at tilbyde naturterapi er en halvanden års uddannelse til mindfulness-instruktør og en et årig uddannelse til stresscoach. Desuden har jeg skrevet to bøger om udvikling og sundhed og har mange års erfaring med at undervise og vejlede unge og voksne til en sundere livsstil.

Steder til naturterapi

Rolige gåture i smuk og vild natur er fint til at komme ned i tempo, finde indre ro, og fokus. Vi går derfor langs Gudenåen og omkring skovsøer ved Silkeborg.

Mine intentioner

 • At have fokus på det positive.
 • At hjælpe dig med at finde din egen vej hjem til mere mere ro og nærvær.
 • At hjælpe dig til at slippe tanker fra fortiden og fremtiden for at være til stede i nuet.
 • At give dig enkle redskaber til at få færre bekymringer og mindre tankemylder.
 • At bruge de små skridts metode, der er en yderst effektiv til at skabe varige vaneændringer. Her gælder det om at vælge det mindste mål, der dog gør en positiv forskel.
 • At gøre mit yderste for at forstå dine unikke udfordringer.

Mine styrker

 1. At lytte aktivt og nærværende
 2. Venlighed og tålmodighed
 3. At skabe en ligeværdig og empatisk samtale
 4. At skabe ro for den jeg går med
 5. At finde de spørgsmål som bringer processen videre
 6. At gøre ting simple og enkle
 7. At kombinere samtale med natur og mindfulness til en helhed

Vejr, vind og tøj

Hvis du har det rigtige tøj på, bliver du hverken våd eller kold, uanset hvordan vejret er. Og vejret er altid godt – til at skabe ro og nærvær. Særlig når vi er ude i det, frem at se ud på det gennem en rude.

Pris

En session varer 2 timer og koster 920 kr. Typisk varer et forløb 3-6 gange, men du kan altid afslutte et forløb, når du vil.

Økonomi må ikke være en hindring, hvis du har det svært. Så hvis du lever af dagpenge, pension, kontanthjælp, SU eller anden overførselsindkomst er prisen kun 600 kr. pr gang.

Kontakt om naturterapi

Du kan enten ringe til mig på 61695198 eller udfylde skemaet herunder, så vil jeg ringe til dig indenfor et døgn. Så kan du frit spørge om alt, og hvis du ønsker det, kan vi aftale den første tid til naturterapi i naturen.

Jeg ønsker at blive ringet op