Weekendture

Weekend med mindfulness i kajak

Vi bor i hytter på Skyttehusets Campingplads der ligger i en skov og har Gudenåen som nabo. I Gudenåen vil du komme ud at ro i en havkajak der er så enkel og stabil, at du med en almindelig fysik let kan ro den, uanset om du aldrig før har roet i kajak. Du vil også komme på stilhedsvandringer i skoven med fokus på nærvær og sanser. Du vil opleve guidede mindfulness meditationer i naturen, som støtter dig i at sanse naturen indeni og omkring dig. Som en ekstra oplevelse vil du blive tilbudt øreakupunktur (Nada) som nedsætter stress.

Det der binder weekenden sammen, er en rolig og mindfulness tilgang kombineret med natur. Så weekenden er til dig der gerne vil finde din indre ro i naturen sammen med andre. Du kan have store eller små udfordringer, måske oplever du uro eller stress, men ingen udfordringer er hverken for store eller for små for naturen og mindfulness i fællesskab.

Indhold

  1. Mindful roning i nye stabile havkajakker hver formiddag.
  2. Mindfulness movement (en form for yogaøvelser med fokus på nærvær).
  3. Guidede meditationer i naturen.
  4. Vandreture med fokus på stilhed og sanser.
  5. Afbalancerende og stressnedsættende Nada øreakupunktur.
  6. Madlavning i fællesskab.

Kost

Vi laver maden i fællesskab. Maden vil være vegetarisk, men dog med brug af fisk, mælk og æg. Er du veganer så finder vi også ud af det. Medbring din egen mad til om fredagen. Weekenden er alkoholfri.

Hvor

Skyttehusets Camping ved Silkeborg der er 5 km fra Himmelbjerget. Med nabo til skoven og Gudenåen bor vi i fine hytter med varme, bad og køkken. Vi sover i to personers rum. Er I to kan I selvfølgelig vælge at sove sammen. Ellers vil du komme til at sove sammen med en af dit eget køn med mindre du vælger eneværelse.

Praktisk

  • Alle weekender begynder fredag kl. 17.00 og slutter søndag kl. 16.00. Hvis du ikke kan være her kl. 17.00 kan du sagtens komme i løbet af aftenen.
  • Medbring selv mad og drikke til om fredagen.
  • Medbring selv sengetøj og tøj til både kulde, regn og sol.
  • Prisen er 2.300 kr. for eneværelse. Hvis du vil bo i dobbeltværelse eller vil sove i eget medbragt telt på campingpladsen er prisen 2.000 kr. For at fastholde din plads skal du betale senest 2 dage efter at du har tilmeldt dig.

Undervisere på weekender

Karen Beatrice Collin er ergoterapeut,  mindfulnessinstruktør og Nada øreakupunktør.
Se mere om Karen på Ergomindful
Frank Bornakke er lærer, kajak- og mindfulnessinstruktør. 
Se mere om Frank under Frank Bornakke.

Har du spørgsmål, som du gerne vil have svar på, inden du tilmelder dig, så ring til Frank på 61695198 eller Karen på 27428030.

Tilmelding


Du kan max tilmelde 3 deltagere. Er I flere så ring eller send mig en mail.

Skyttehusets camping